Hernec d.o.o. | Tvrtka za izradu i prodaju vučnih kuka
Hernec VUČNE KUKE - kvaliteta i brza montaža

tel: 01 551-38-76 | gsm: 091 944-04-62

Odaberite marku i model vozila
i pošaljite nam upit


  Nosači za bicikle

  Što je sve nužno potrebno za biciklizam? Zapravo samo bicikl. A što osim bicikla rekreaciju čini dostupnom, jednostavnom i zabavnom? Nosač za bicikl, naravno! S njim je vožnja bicikla uvijek dostupna – nikad ne nedostaje vremena za vožnju u prirodi, atraktivne biciklističke staze uvijek su blizu, a čak vas ni grad ne može omesti na putu do vožnje bicikla na svježem zraku!

  Nosač za bicikle osigurava da vožnja bicikla postane češći užitak, jednostavna i opuštajuća rekreacija. Ne trebate rastavljati i sastavljati bicikl – u nekoliko trenutaka bicikl postavite na nosač, a isto će tako u trenu biti spreman za vožnju. Tako ćete moći svaki dan posjećivati svoje omiljene biciklističke staze, a pritom ćete moći više vremena posvetiti vožnji biciklom umjesto da se bavite prijevozom bicikla.

  U našem prodajnom programu možete birati između nosača za bicikle Peruzzo:

  Bez primjerenog nosača za bicikl vožnja bicikla samo je povremena aktivnost koja u velikoj mjeri ovisi o raspoloživom slobodnom vremenu i lokaciji na kojoj se nalazite. I ako se otputite samo na kratku vožnju, užitak počinje tek kad dođete do pravih biciklističkih staza, koje nisu nužno u vašoj neposrednoj blizini. Iz središta grada vas ni sat vožnje biciklom neće dovesti do netaknute prirode, dok će nosač bicikla na automobilu vas i vaš bicikl u nekoliko minuta dovesti do vaše najomiljenije biciklističke staze ili do kutka otvorene prirode, gdje možete istraživati i otkrivati ili čak stvarati nove staze!

  Prednosti nosača za bicikl:

  Vrijednost nosača za bicikl posebno je očita u slučajevima kad želimo u vožnji bicikla uživati i onda kad se na dulje vrijeme otputimo od kuće. Uzmimo za primjer odmor na moru – bez odgovarajućeg nosača morali biste bicikl nagurati u automobil u kojem ionako nema mnogo prostora, jer sa sobom morate ponijeti i nešto ostale prtljage, osobito ako je riječ o višednevnom izletu. Tako biste možda čak bili prisiljeni ostaviti bicikl kod kuće i odreći se vožnje bicikla uz obalu. A to nije potrebno ako imate nosač za bicikl! U prtljažniku će tako ostati dovoljno prostora za svu potrebnu prtljagu, dok će bicikli biti sigurno spremljeni na nosaču i neće zauzimati prostor – ni ako prevozite bicikle za više članova obitelji!

  Nosači za bicikle dakle nisu neizostavna oprema samo za one koji često voze bicikle – dobro dođu i onima koji si biciklističku turu priušte samo jednom ili dvaput na godinu. Bila bi šteta kad biste se zbog takvih i drugačijih razloga morali odreći vožnje bicikla ako sve probleme možete riješiti već osnovnim nosačem za bicikl!

  Da li vam je potrebna u nevidljiva auto kuka? Mi ćemo se pobrinuti za sve.
  Provjerite naše Brink nevidljive vučne kuke.

  tel: 01 551-38-76 | gsm: 091 944-04-62