Popusti na vučne kuke i nosače za bicikle – do 30 %

Popusti na vučne kuke i nosače za bicikle –  30%

Iskoristite našu akcijsku ponudu i još prije zime svoje vozilo opremite vučnom kukom ili nosačem za bicikle – sada to možete učiniti po bitno povoljnijoj cijeni, jer na proizvode iz svoje ponude nudimo do 30 % popusta! Popust vrijedi za gotovinu.

Vučne kuke čija je funkcionalnost iznimno široka praktički su obvezna oprema različitih vrsta vozila – već su na osobnom automobilu korisne, a neizostavne su na gospodarskim, dostavnim i sličnim vozilima. Proširite dakle funkcionalnost svojeg vozila vučnim kukama iz naše ponude – sada su nakratko na raspolaganju 30 % jeftinije!

Nosači za bicikle u prvom redu služe tome da pojednostave vožnju bicikla te da rekreaciju omoguće i onima koji se za vožnju bicikla moraju odvesti na primjereniju lokaciju. Da bismo vožnju bicikla još više približili baš svakome, na nosače za bicikle iz svoje ponude nudimo vam 30 % popusta! Opremite svoje vozilo nosačem za bicikle i više neće biti zapreka – svaki dan moći ćete se otputiti na opuštajući izlet na biciklu ili na zahtjevniji biciklistički trening.

Pregledajte našu ponudu, sigurno ćete pronaći nešto za sebe!

nevidljive kuke

Da li vam je potrebna u nevidljiva auto kuka?

Mi ćemo se pobrinuti za sve.

Provjerite naše Brink nevidljive vučne kuke.

Katalog vučnih kuk