Najkvalitetnije vučne kuke u Zagrebu

Vučne kuke Hernec za kvalitetnu sigurnost

U tvrtki Hernec d.o.o. vrlo smo svjesni toga koliko je važna sigurnost u prometu, zato i proizvodimo vučne kuke isključivo od materijala koji su poduprti odgovarajućim certifikatima i odgovaraju najvišim standardima. Montaža visokokvalitetnih vučnih kuka Hernec primjerenih za sva osobna, dostavna i teretna vozila brza je i više nego jednostavna, a sve vučne kuke su, kao i ostali proizvodi iz naše ponude, zaštićene od korozije, tj. polaganog raspadanja zbog elektrokemijskih reakcija.

Pritom ne treba previdjeti da smo jedini proizvođač vučnih kuka u cijeloj Zagrebški regiji, a istodobno jedini u Sloveniji koji proizvode i vertikalne odvojive vučne kuke. Primjetna je prednost takve kuke njezina – neprimjetnost. Do nje dolazi onda kad se nakon uklanjanja glave (za njezinu zaštitu upotrebljavamo cink) vučna kuka u cijelosti sakrije, čime ne kvari izgled automobila niti djeluje kao kakvo strano tijelo na stražnjem kraju vozila. Zato su one toliko više cijenjene kod korisnika s izrazitim osjećajem za estetiku, a ponajprije za tehničku usavršenost. Okvir je naime onda kad ga ne upotrebljavate skriven ispod branika i tako dodatno zaštićen od vanjskih utjecaja.

Posebnu prednost vertikalnih vučnih kuka treba tražiti u činjenici da dodatno ne snižavaju vozilo, što je utoliko važnije za vlasnike ionako niskih automobila. Time također otpadaju sve dodatne i dosadne brige koje obuhvaćaju visinu pločnika, ležeće policajce, neočekivane prilaze i najrazličitije kosine.

U videu možete pogledati princip skidanja vučne kuke:

 

nevidljive kuke

Da li vam je potrebna u nevidljiva auto kuka?

Mi ćemo se pobrinuti za sve.

Provjerite naše Brink nevidljive vučne kuke.

Katalog vučnih kuk